Hem » KOCKKLÄDER » Barnkockkläder

Barnkockkläder

Självklart finns kockkläder även för små sockerbagare. Här hittar du bland annat barnkockrock, barnförkläde och plastförkläde.

Kockrockar för barn ska uppfylla samma kvalitetskrav som vuxenmodellerna

Plast byts ut mot metall. Spisen ska tändas på riktigt. Nu ska ditt redan stora barn lära sig skära upp och laga rätter med riktiga grönsaker i stället för gummi. Kvalitetskraven för kockrocken som ditt barn ska ha har skärpts. Den ska nämligen vara skön att bära, lätt att rengöra. För smutsig och nedstänkt kommer den garanterat att bli efter att man fått jobba i ett “riktigt” kök. Hos oss kan du hitta kockrockar för barn från de svenska märkena Segers och Toni Lee, som tillverkas med samma höga kvalitetsstandard som vuxenmodellerna:
➔ Plagget tillverkas i en blandning av bomull och polyester. Detta gör för en smart design som känns sval och skön mot huden.
➔ Kockrocken ger barnet full rörelsefrihet utan att se säckig ut, och formen håller sig fint även efter många tvättar. Kvalitet som håller måttet innebär att rocken inte behöver bytas ut förrän barnet har vuxit ur den.
➔ Moderna snitt vävs in i den klassiska vita kockrocken, vilket gör för en elegant och tidlös design. Proffskock-look till minstingen, helt enkelt!

Läs mer
Barnkockkläder